Multimove voetbalspeeltuin

Multimove is een project dat zich tot doel stelt om kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan te bieden. 

In dit bewegingsaanbod ligt de nadruk op de algemene ontwikkeling van verschillende vaardigheden die niet sportspecifiek zijn. Dit wil zeggen dat bij het ontwikkelen van deze vaardigheden de sporttak niet noodzakelijk herkenbaar is. 

Wij zijn van oordeel dat hoe beter de fundamenten zijn, hoe groter de kans is dat de ontwikkeling in een volgend niveau met succes kan worden doorlopen. Volgens ons is het aanleren van speelse bewegingsvormen een betere voorbereiding op de latere voetbal-techniek-scholing.

Onze ‘Multimove-voetbalspeeltuin’ wil aan kinderen van geboortejaar 2018 (eventueel nog 2017) de mogelijkheid bieden om op een ongedwongen, speelse, individu-gerichte manier kennis te maken met sport en bewegen met extra aandacht aan de oog-voet/hand coördinatie. 

Met de vaardigheden die de kinderen in onze ‘Multimove-voetbalspeeltuin’ leren, kunnen zij volgend seizoen (2023 - 2024) zonder probleem aansluiten bij de specifieke jeugdvoetbalopleiding van Belisia Bilzen (Youth).

Prijs: € 85 (u ontvangt een betalingsuitnodiging na inschrijving)

Elke woensdag van 16.00 – 17.00 uur in sporthal De Kimpel Bilzen. 

We starten op woensdag 5 oktober 2022 en eindigen op woensdag 26 april 2023 (niet tijdens schoolvakanties), waarna de kinderen nog enkele woensdagen kunnen meetrainen met onze U6-jes (kunstgrasveld)!

Info + inschrijven:  jeugd@belisiasv.be