Transfernieuws

Transfernieuws

Zes nieuwe namen in de A-kern voor volgend seizoen. We stellen ze hier nogmaals één voor één aan u voor.

 

Matthiece Nelissen - Belisia Bilzen SV

Matthiece Nelissen. Linkerflank met een uitstekende techniek. Matthiece is 25, woont in Bilzen en komt over van Sporting Hasselt. Startte als 6-jarige bij Bilzen VV en genoot zijn verdere opleiding bij KRC Genk en OH Leuven. Hij speelde eerder voor Lierse en Geel.

 

 

Jelle Alaerts - Belisia Bilzen SV

Jelle Alaerts. Defensieve middenvelder. Komt over van Ol. Wijgmaal. Is 25 jaar en woont in Rillaar. Jelle speelde eerder bij Dessel Sport en KSK Heist.

 

 

Driek Wevers. Talentvolle centrale verdediger die overkomt van Lommel SK. Is 19 jaar, speelde bij de jeugd van KRC Genk en mocht in Lommel blijven maar verkoos om naar Belisia te komen. Woont in Opglabbeek.

 

 

Alexander Quadflieg - Belisia Bilzen SV

Alexander Quadflieg. Aanvaller van 19 die in Bilzen woont en destijds bij Bilzerse VV als 6-jarige zijn carrière startte. Komt over van KSK Heist na een verdere jeugdopleiding bij Lommel, STVV en KV Mechelen. Jeugdinternational geweest bij de U17.

 

 

Benjamin Bambi - Belisia Bilzen SV

Benjamin Bambi. Centrumspits van 23 die overkomt van Ol. Wijgmaal. Komt uit de jeugdacademie van OH Leuven. Speelde eerder voor Tubize. Woont in Tienen.

 

 

Alessio Allegria - Belisia Bilzen SV

Alessio Allegria. Spits van 28. Komt over van Bocholt VV. Zijn vorige clubs zijn o.a. Thes, Lierse en Patro Maasmechelen. Woont in Genk.